Informatie

Over BHF

Het Bredaasch Hockeyfestival zorgt dit jaar alweer voor de 19e maal tijdens het Pinksterweekeinde (7-8-9 juni 2019) voor een lekker weekendje hockey, goed entertainment, verzorging van de innerlijke mens en een geweldig mooi feestje! En natuurlijk kan je op maandag (tweede pinksterdag) lekker uitkateren!

Wij verwelkomen ieder jaar, op BH & BC Breda, vele studenten- en oud-studententeams vanuit hockey- en studentenverenigingen uit heel Nederland en omstreken. Qua leeftijd lopen de toernooigangers uiteen van 18 t/m 35 jaar. Het BHF trekt een breed publiek dat één gezamenlijk doel heeft: hockeyen en feesten! De afgelopen jaren hebben we naast vele Nederlandse enthousiastelingen ook Engelse en Franse teams op ons toernooi mogen verwelkomen, hopelijk ontvangen we jou en je team het komende jaar!

Drie dagen lang staat het Bredaasch Hockeyfestival garant voor een Bourgondisch avontuur: goede optredens, hoogwaardige maaltijden, leuke tegenstanders en veel gezelligheid. Ook de 20e editie van het Hockeyfestival belooft weer heel bijzonder te worden en ook in deze editie is er voor iedere festivalganger wat wils. Ondanks de term “festival”, draait het toernooi ook echt wel om hockey! Wie wil zich nou niet bekronen als winnaar van het Bredaasch Hockeyfestival én een spectaculaire prijs mee naar huis nemen!? Uiteraard kun je na een lekkere pot hockey wel weer op ons dansplein genieten van een drankje en een dansje!

Heren, dames en mixed teams uit de diverse klassen zijn van harte welkom. Op de vrijdag avond starten we natuurlijk met een spetterend openingsfeest. De zaterdag en zondag (overdag) staan in het teken van een lekker potje hockey waarbij je tussen de bedrijven door wordt verrast met culinaire hoogstandjes en live entertainment. Het “Groot Bredaasch Hockey Feest” op zaterdag mag je niet missen, maar dat spreekt natuurlijk voor zich. Ben jij een echte toernooi-tijger? Dan is de knallende afterparty zondag na de wedstrijden en prijsuitreiking iets voor jou! Nog even alles eruit halen wat er in zit en samen met de commissie de lampjes uit doen in het Bredaasche. Na het grote succes van vorig jaar zal ook dit jaar de afterparty zijn bij Café Boerke Verschuren wat op loopafstand is van het festivalterrein. Natuurlijk kun gewoon nog een nachtje extra in je tentje slapen.

Wil jij hét toernooi van 2019 niet missen? Tot pinksteren!

Praktische info

 

Kosten
De kosten voor het hockeytoernooi bedragen €50,- per deelnemer. Je kunt je als team inschrijven vanaf 12 personen. Bij betaling vóór 1 februari 2019 mag er op het totaal bedrag €30,- korting in rekening worden gebracht wegens tijdige betaling. Extra deelnemers opgeven na inschrijving is mogelijk, hiervoor zijn de kosten €50,- pp. Als je een bevestiging op je aanmelding hebt ontvangen, kun je het geld overmaken naar NL32RABO0188988459, Rabobank Breda ten name van Stichting BHF onder vermelding van de naam van je team. Je ontvangt van ons een bevestiging wanneer het geld is ontvangen.

Wil je heel graag naar BHF komen, maar krijg je geen heel team rond? Ook dit jaar bieden wij de mogelijkheid om je in te schrijven als een half team (dames of heren), je team zal dan door de organisatie gekoppeld worden aan een ander ingeschreven 1/2 dames of heren team (bij voorkeur van het andere geslacht). De kosten voor het inschrijven van een half team (6 pers.) bedragen 300 euro (285 euro bij betaling vóór 1 februari 2019). Ook hier geldt dat het bijboeken van extra personen mogelijk is voor €50,- pp.

Bij het inschrijfgeld zit het volgende inbegrepen:

  • Deelname toernooi
  • 2x ontbijt
  • 2x brunch
  • 1x diner
  • Verblijf op het terrein
  • Een heel weekend FEEST!

Betaling
Uiterlijk 1 mei dient de betaling op onze bankrekening ontvangen te zijn, wanneer dit niet is gebeurd, wordt de plek van jouw team vrijgegeven aan teams die op onze reservelijst staan. Zorg er dus voor dat je de inschrijving tijdig bevestigd en het toernooibedrag zo spoedig mogelijk over maakt op de bankrekening van de BHF (18.89.88.459, Rabobank Breda te name van Stichting BHF). Alleen dan ben je verzekerd van een deelnemersplaats.

Algemene voorwaarden

Vegetariërs
Zijn er binnen je team een aantal mensen vegetarisch? Geen probleem! Geef bij je inschrijving aan om hoeveel mensen het gaat, dan regelen wij de rest.

Eten en Drinken
Tijdens het hockeyfestival zorgen we goed voor de innerlijke mensch. Verspeel dus geen energie in hamsteren en het meebrengen van voedsel en drank. Gebruik je energie liever aan het hockeyspelletje en feesten! Glaswerk mogen wij niet toestaan op de kampeerlocatie.

Team Kluisjes
De organisatie heeft 36 lockers hoogte: (15 cm; breedte: 32 cm; diepte: 50 cm) beschikbaar voor het bewaren van waardevolle spullen. Sierraden, Geld & Mobiele Telefoons kunnen hierin per team opgeborgen worden zodat je deze spullen niet in je tent hoeft te bewaren. Vanwege de beperkte beschikbaarheid dien je vooraf een locker te reserveren. De kosten hiervoor zijn €10 euro per locker en een borg van €10. Mocht je gebruik willen maken van deze optie geef het dan aan op het inschrijfformulier of neem contact op via info@hockeyfestival.nl

Programma hockeytoernooi

Vrijdag 18 mei
18:00 Ontvangst teams & inrichten kampeerplaatsen
19:00 Borrelen in clubhuis
22:00 Openingsfeest!
02:00 Einde feestavond
Zaterdag 19 mei
09:00 Ontbijt
09:30 Aanvang ‘poule’-wedstrijden (20 min per wedstrijd)
11:30 Uitgebreide brunch
13:00 Optreden artiesten
18:00 Einde wedstrijden
18:30 Aanvang diner verzorgd door steakhouse de pauw
21:00 Feestavond
02:00 Einde feestavond
Zondag 20 mei
09:00 Ontbijt
09:30 Aanvang wedstrijden
11:30 Uitgebreide brunch
13:00 Start zondagmiddagfeest
16:00 Finalewedstrijd
16:30 Prijsuitreiking
18:30 Boerke

…Doe samen met de organisatie de lichten uit bij Boerke Verschuren in het Ginneken en verleng je verblijf in Breda met een nachtje. De ‘die-hards’ die nu nog op hun benen staan kunnen samen met de organisatie terug naar het terrein alwaar zij de mogelijkheid hebben tot maandagmorgen te blijven kamperen.

òf je bent dronken, moe en voldaan en je zoekt je eigen op bed op…

Overnachten

Overnachten op het Bredaasch Hockeyfestival kun je op verschillende manieren doen:

Natuurlijk kun je je eigen kampeerplaats inrichten op onze ruime kampeeraccommodatie en daar iedere avond moe en voldaan de slaap proberen te vatten, of de avond nog iets verlengen……Onze kampeeraccommodatie is gelegen op het festivalterrein, tussen de hockeyvelden op zo’n 100 meter lopen (lengte van een hockeyveld mocht je hiervan schrikken) vanaf het clubhuis. Het terrein is ruim opgezet en voldoet aan alle veiligheidseisen. Helaas is het bouwen van een eigen feestje met harde muziek verboden ivm overlast voor buurtbewoners. Het is dan ook verboden een aggregaat of geluidsaparatuur mee te nemen naar het Bredaasch Hockey Festival (BHF).

Daarnaast stelt de BHF commissie zich niet aansprakelijk voor verlies en beschadiging van eigendommen op het kampeerveld. Sleep dus niet je nieuwe paleis-tent mee, maar gebruik gewoon je afgeragde toernooi/festival tentje…

Wil je liever een team-tent huren, neem dan contact op met Malipaard ovv BHF Pinksterweekend. Zij zetten met alle plezier jullie teamtent klaar, zo heb je er helemaal geen werk aan.

Maliepaard_Logo

Locatie

BH & BC Breda
Burgemeester de Manlaan 26
4837 BN BREDA
 

Per Openbaar Vervoer

Om te beginnen willen we je adviseren om met een Treintaxi naar Hockeyclub Breda te komen. Als dit niet mogelijk is gaan de volgende stadsdiensten “richting” de hockeyclub.

Lijn 4 en 5 richting Princenhage/ uitstappen bij halte Grote Spie (bij Texaco station) (± 15 min. lopen) looproute
Lijn 3 richting Ginneken/ uitstappen bij halte Okeghemlaan (± 15 min. lopen) looproute

Per Auto

-Vanaf de A16
Afslag Breda/ Rijsbergen (afrit 15). Je bent dan op de “oude Zuidelijke Rondweg”. Bij het derde verkeerslicht rechtsaf, de Baronielaan uitrijden. Bij voorrangskruising met de W. van Oranjelaan rechtdoor rijden de Burg. Kerstenslaan in. Deze gaat over in de Burg. de Manlaan. Het sportcomplex ligt aan de rechterzijde ca. 1,5 km vanaf het voornoemde verkeerslicht.

-Vanaf de A27
Afslag Breda en bij de verkeerslichten linksaf. Je bent dan op de “oude Zuidelijke Rondweg”. Na het tweede verkeerslicht de eerstvolgende afslag nemen en onderaan linksaf slaan, en onder de rondweg doorrijden. Je bent dan op de W. van Oranjelaan. Deze enkele honderden meters volgen en bij het witte ANWB-bord (Mastbos/ Rijsbergen) rechtsaf de Burg. Kerstenslaan inslaan. Deze gaat over in de Burg. de Manlaan. Het sportcomplex ligt aan de rechterzijde ca. 1,5 km vanaf het voornoemde verkeerslicht.